Tunus'taki Maarif Okulu öğrencilerinden depremzedeler için düzenlenen yardım organizasyonuna destek - Haber 1Haber 1

Tunus'taki Maarif Okulu öğrencilerinden depremzedeler için düzenlenen yardım organizasyonuna destek

Tunus'taki Maarif Okulu öğrencilerinden depremzedeler için düzenlenen yardım organizasyonuna destek

15 Şubat 2023 - 17:31

ABONE OL

TUNUS (AA) – Türkiye Maarif Vakfı'na (TMV) bağlı Tunus Uluslararası Maarif Okulu'nda okuyan öğrenciler, Türkiye’nin Tunus Büyükelçiliği'nde düzenlenen yardım organizasyonuna katıldı.

Türkiye’nin Tunus Büyükelçiliği'nden yapılan açıklamada, “Tunus Maarif Okulu'nun kendileri küçük ama yürekleri büyük öğrencileri bugün Büyükelçiliğimize gelerek Türkiye’de deprem felaketinden etkilenen kardeşleri için toplanan yardım malzemelerinin paketlenmesine yardımcı oldular.” ifadelerine yer verildi.

Türkiye'nin Tunus Büyükelçisi Çağlar Fahri Çakıralp, 13 Şubat’ta AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'deki depremzedeler için 10 Şubat’ta yardım kampanyası başlattıklarını duyurmuştu.

Çakırap, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Tunus'un Türkiye ile Suriye için dayanışma mesajı yayımlayan ilk ülkeler arasında yer almasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirmişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.