Türk dondurmacı, Dünya Kupası'na gelen futbolseverleri "Maraş dondurmasıyla" tanıştırıyor - Haber 1Haber 1

Türk dondurmacı, Dünya Kupası'na gelen futbolseverleri “Maraş dondurmasıyla” tanıştırıyor

Türk dondurmacı, Dünya Kupası'na gelen futbolseverleri “Maraş dondurmasıyla” tanıştırıyor

23 Kasım 2022 - 20:22

ABONE OL

DOHA (AA) – Türk dondurmacı Harun Ardağ, 2022 FIFA Dünya Kupası'nın oynandığı Katar'ın başkenti Doha'daki futbolseverleri Maraş dondurmasıyla buluşturuyor.

Ardağ'ın Doha'nın ticaret merkezi kabul edilen çarşısı Suk Vakıf'taki dondurma tezgahının önünde uzun kuyruklar oluşuyor.

Dünyanın dört bir yanından gelen Dünya Kupası taraftarları Ardağ'ın, ilgi çekici "dondurma gösterisiyle" eğlenceli dakikalar yaşıyor.

AA muhabirine konuşan Ardağ, "Türkiye kupaya katılmasa da biz katıldık. Türkiye'yi dondurmasıyla temsil ediyoruz, Maraş dondurmasını da lezzetiyle şovuyla dünyaya tanıtıyoruz." dedi.

Ardağ, Dünya Kupası için Katar'a gelen taraftarlardan özellikle Güney Amerikalıların dondurmaya ilgisinin büyük olduğunu belirterek, "Brezilya, Arjantin ve Şili'den gelen taraftarlar satış esnasındaki şovdan hoşlanıyorlar ve çok eğleniyorlar. Yaptığım şovlar, Güney Amerika'da çok izleniyor." diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.