Türk Telekom Lounge, Atatürk Kültür Merkezi'nde açıldı - Haber 1Haber 1

Türk Telekom Lounge, Atatürk Kültür Merkezi'nde açıldı

– Ziyaretçiler, Türk Telekom’un dijital okuma platformu e-dergi, müzik platformu Muud ve televizyon platformu Tivibu’yu hazırlanan alanda deneyimlenebilecek, AKM programları ve etkinlikler hakkında bilgi alabilecek

Türk Telekom Lounge, Atatürk Kültür Merkezi'nde açıldı

23 Haziran 2022 - 11:30

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Özel olarak tasarlanan Türk Telekom Lounge, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) ziyaretçilerine ve sanatseverlere hizmet vermeye başladı.

AKM'de önemli bir iş birliğine imza atan Türk Telekom, ziyaretçilere ayrıcalıklı deneyimler sunmayı hedefliyor.

Özenle hazırlanmış ortamı ziyaret edenler, televizyon içeriğinden müziğe, dijital platformların deneyimlenebildiği özel oturma ve dinlenme alanlarında keyifli zaman geçirebilecek, Türk Telekom'un dijital okuma platformu e-dergi, müzik platformu Muud ve televizyon platformu Tivibu’nun da aralarında bulunduğu ürün ve servisleri deneyimleyebilecek.

Ayrıca Tivibu deneyim alanında hazırlanan özel içerikler sayesinde, sanatseverler AKM'deki tüm etkinliklere ilişkin bilgi alabilecek.

Dijital dönüşüm deneyimini, teknoloji ile sanatı harmanlayarak AKM ziyaretçilerine aktaran ve sanatseverlere yenilikçi dijital hizmetleri deneyimleyebilecekleri hizmetler sunan Türk Telekom, bu alanda birçok özel buluşma ve etkinliğe de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.