Türkiye’den gönüllüler Suriye’de 6 bin 255 çocuğa mont ulaştırdı - Haber 1Haber 1

Türkiye’den gönüllüler Suriye’de 6 bin 255 çocuğa mont ulaştırdı

Türkiye’den gönüllüler Suriye’de 6 bin 255 çocuğa mont ulaştırdı

18 Ocak 2023 - 15:20

ABONE OL

İDLİB (AA) – Türkiye’den gönüllülerden oluşan "Kur’an ve Sünnet Yolunda" isimli bir grup yardımsever, "Her Ay Bir Proje" sloganıyla Suriye’nin İdlib ilinde iç savaş mağduru 6 bin 255 çocuğa mont dağıttı.

WhatsApp uygulaması üzerinden bir araya gelen binlerce gönüllü, aralarında para toplayarak farklı ülkelerdeki ihtiyaç sahiplerine çeşitli yardımlar ulaştırıyor.

Son olarak Suriye’deki çocuklar için mont alan grup, İHH İnsani Yardım Vakfı aracılığıyla iç savaş mağduru çocuklara yardım malzemelerini teslim etti.

"Kur’an ve Sünnet Yolunda" grubu adına AA muhabirine açıklama yapan Ali İhsan Ergin, geçen yıl aralık ayı içerisinde toplanan bağışlarla İdlib’deki çocuklara yardım ulaştırdıklarını söyledi.

Soğuk kış günlerinde çocukların üşümemesi için yapılan çalışmanın, kısa süre içerisinde tamamlanmasından duydukları mutluluğu dile getiren Ergin, "23 gün gibi kısa bir sürede planladığımız şekilde Suriye’deki çocuklara mont hediye etmek için gerekli fonu temin ettik." dedi.

Ergin, "Toplam 6 bin 255 çocuğumuz bu projemizden faydalandı. Başta Kur’an ve Sünnet Yolunda grubu olmak üzere, tüm destekçilerimize teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.