Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Güney AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Haber 1Haber 1

Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Güney AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Güney AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

30 Ocak 2023 - 13:21

ABONE OL

BAĞDAT (AA) – Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Ali Rıza Güney, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasında tercih yaptı.

Güney, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği, "haber", "spor" ve "çevre-yaşam" kategorilerindeki fotoğrafları inceleyerek beğendiği kareleri oyladı.

Haber kategorisinde Özkan Bilgin'in "Hakkari'de festival havası" isimli fotoğrafını tercih eden Büyükelçi Güney, çevre-yaşam kategorisinde Orhan Çiçek'in "Yangın müdahalesi" fotoğrafını oyladı. Türk Büyükelçi, spor dalında ise ​​​Hakan Burak Altunöz'ün "Sahilde fırtına" adlı fotoğrafını seçti.

– "AA foto muhabirleri, seçimi gerçekten zor ve çarpıcı fotoğraflar çekmiş"

Oylama sonrası AA muhabirine konuşan Güney, "Anadolu Ajansı'nın her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlediği 'yılın fotoğraf oylaması müsabakasına' katıldık. Anadolu Ajansı muhabir ve foto muhabirleri, haber, çevre-yaşam ve spor alanlarında seçimi gerçekten zor ve çarpıcı fotoğraflar çekmiş. Kendilerini tebrik ediyorum ve bu yılki seçimlerinin de hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.