Tuzla'da Türk Kızılay'a kan bağışı kampanyası başlatıldı - Haber 1Haber 1

Tuzla'da Türk Kızılay'a kan bağışı kampanyası başlatıldı

– “Paylaşmak Senin Kanında Var” sloganıyla düzenlenen kampanya kapsamında Tuzla Belediyesi Ana Hizmet Binası’nın yanındaki araçta 4 gün boyunca kan bağışı alınacak

Tuzla'da Türk Kızılay'a kan bağışı kampanyası başlatıldı

23 Aralık 2021 - 15:20

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Tuzla'da Türk Kızılay için kan bağışı kampanyası düzenlendi.

İstanbul’daki hastanelerde yatan hastaların kan ihtiyaçlarının karşılanması için "Paylaşmak Senin Kanında Var" sloganıyla düzenlenen kampanya kapsamında Tuzla Belediyesi Ana Hizmet Binası'nın yanındaki araçta 4 gün boyunca kan bağışı alınacak.

Kan bağışı için düzenlenen programa Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Türk Kızılay Tuzla Şubesi Başkanı Sebahattin Demirci, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Tuzla Kaymakamı Ali Akça, bu kampanyalara katkıda bulunan ve bunu gönülden yapan vatandaşların aslında kendilerine hizmet verdiğini anlatarak, "Kanın yerini kandan başka hiçbir şey tutmuyor. Kana ihtiyaç duyulduğunda, onun stresini yaşayan hasta yakınlarının çaresizliğini çoğu zaman görüyoruz. O yüzden o çaresizliği yaşamamak için bu tip kampanyalara katkıda bulunmak durumundayız. İnsan ve vicdan sahibi olmak bunu gerektirir. Çok şükür ilçemizde de vicdan sahibi birçok kardeşimiz var." dedi.

Türk Kızılay Tuzla Şubesi Başkanı Sebahattin Demirci ise pandemi sürecinde zaman zaman kan stoklarında azalmalar olduğunu söyleyerek, "Ama biz kadir kıymet bilen ve birbirine her zaman destek olan bir toplumuz. Dolayısıyla bu zor durumlarda da milletçe kenetlenip ihtiyaçlarımıza destek vererek sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.