Uluslararası Reklamcılık ve Baskı Fuarı Varşova'da başladı - Haber 1Haber 1

Uluslararası Reklamcılık ve Baskı Fuarı Varşova'da başladı

Uluslararası Reklamcılık ve Baskı Fuarı Varşova'da başladı

01 Şubat 2023 - 16:40

ABONE OL

VARŞOVA (AA) – Polonya'nın başkenti Varşova'da düzenlenen "Uluslararası Reklamcılık ve Baskı Fuarı" şirketlerin yoğun katılımıyla başladı.

Varşova'da bulunan "PTAK Warsaw Expo" alanında düzenlenen fuara çok sayıda Türk firma da katılıyor.

Söz konusu firmalardan His Promosyon'un ihracat yetkilisi Şener Dursun, Türk şirketleri olarak burada yabancı müşterilerle görüşme imkanı bulduklarını anlattı.

Dursun, uzun yıllardır piyasada bulunduklarını belirterek "Burada da Nevşehir'de kurduğumuz fabrikada üretilecek termos ve mataralar ön plana çıkıyor. Ön görüşmeler yapıyoruz. Fabrikamız şu anda hazır ve önümüzdeki ay üretime başlayacağız." ifadelerini kullandı.

İhracata yönelik adımlar atacaklarının altını çizen Dursun, "İlgiden çok memnunuz. Avrupa'ya yakınlığımız nedeniyle bölge ülkelerinden ciddi ilgi var. Avrupa ülkeleriyle diyalog halindeyiz." dedi.

50 bin metrekarelik alanda düzenlenen fuarda bu yıl 30 binden fazla ziyaretçi ve 500 şirketin ağırlanması bekleniyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.