Ümraniye'de bir sitenin çatısında çıkan yangın söndürüldü - Haber 1Haber 1

Ümraniye'de bir sitenin çatısında çıkan yangın söndürüldü

Ümraniye'de bir sitenin çatısında çıkan yangın söndürüldü

01 Aralık 2021 - 17:05

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Ümraniye'de bir sitenin çatısında çıkan ve söndürülen yangında, binanın üst katında mahsur kalan 2 kişi itfaiye ekiplerince kurtarılırken, yangını söndürmek için çatıya çıkan 1 kişi yaralandı.

Atakent Mahallesi Dicle Caddesi'nde bulunan, 3 bloktan oluşan bir sitenin çatısında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ile sağlık ekibi sevk edildi.

Yangın nedeniyle binanın üst katında mahsur kalan 2 kişi ile yangını söndürmek için çatıya çıkan 1 kişi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Yangını söndürmeye çalışırken vücudunda yanıklar oluşan yaralı hastaneye kaldırıldı.

İtfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışması sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangına müdahale sırasında yüzünde yanıklar oluşan itfaiye eri ayakta tedavi edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.