Vitago, ihracat açılımına Dubai'deki fuarla devam ediyor - Haber 1Haber 1

Vitago, ihracat açılımına Dubai'deki fuarla devam ediyor

-Tohum Holding’in tüketici sağlığı şirketi Vitago, ilk yurt dışı fuarını Dubai’de gerçekleştirdi

Vitago, ihracat açılımına Dubai'deki fuarla devam ediyor

12 Ocak 2023 - 17:05

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Tüketici sağlığı alanında yenilikçi ve yerli ürünlerle geçen yıl pazara giriş yapan Vitago, haziran ayında ilk ihracatını Birleşik Arap Emirlikleri'nden (BAE) Dubai'ye yaptıktan sonra ilk yurt dışı fuarını da Dubai'de gerçekleştirdi.

Vitago açıklamasına göre, şirket, global çaptaki en büyük sektörel etkinliklerden olan 28. Dubai Uluslararası İlaç ve Teknoloji Konferansı DUPHAT 2023'te BAE ve çevre ülkelerdeki eczacı ve sağlık şirketleriyle bir araya geldi.

İlk ihracatı sonrası Dubai'ye giden Vitago, fuarda, Umman'la yeni bir iş birliği anlaşmasının imzalandığını ve bölgesel fırsatların değerlendirildiğini bildirdi.

– Vitago, Dubai'de eczanelerinde yaygınlaşmaya devam ediyor

İlk ihracatın Dubai'ye yapan Vitago, ihracat sonrası katıldığı fuarlarla ürün portföyünü globalde de genişletmeye devam ediyor.

TRT Çocuk'un gıda takviyesi alanında tek lisans sahibi olan Vitago, Rafadan Tayfa ve Pırıl lisanslı çocuk grubu vitaminlerinin Orta Doğu'ya yayılmasını sağlayarak çocuklara eğlenceli vitamin desteği sunmaya devam ediyor. Vitago, eczane kanalına yönelik özel ürettiği Vitago Premium ürün grubuyla bu kanalda derinleşerek çalışmalar yapıyor.

Vitago Premium, Türkiye'nin tablet formundaki ilk vegan glukozamini, seramid içeren ilk tablet kolajeni gibi özellikli ürünleri geliştirmeye ve eczanelerde yaygınlaşmaya devam ediyor.

"Hep İyi Hisset" mottosu ile tüketici sağlığı alanında faaliyet gösteren ve Tohum Holding’in bir şirketi olan Vitago, GMP İyi Üretim Uygulamaları Sertifikası, Organik Üretim Müteşebbis Sertifikası, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası, HACCP 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemi Sertifikası, Helal Üretim Sertifikası, Etik Uygunluk Sertifikası ve FDA Amerikan Gıda Komisyonu Uygunluk Sertifikası ve Vegan üretim sertifikası ile güçlü üretim altyapısına sahip fabrikasında üretimini sürdürüyor.

– Rafadan Tayfa ve Pırıl için üretim yapıyor

TRT Çocuk kanalının gıda takviyesi alanındaki tek lisanslı üreticisi olan Vitago, çocuklar için Vitago Kids markasıyla Rafadan Tayfa ve Pırıl için üretim yapıyor.

Vitago Premium grubu ürünlerle anlaşmalı eczanelerde yer alırken, Vitago Daily ürün grubuyla Türkiye genelinde, Migros, File, Gratis, EveShop mağazalarında; GetirBüyük, İsteGelsin, MigrosSanal, ebebek.com, trtmarket.com, hepiyihisset.com sanal marketlerinde ve Trendyol, Hepsiburada, Amazon ve n11 başta olmak üzere tüm pazar yerlerindeki kendi resmi mağazasında bulunuyor.

Yurt dışında da Dubai’de eczane raflarında yer alan Vitago ürünleri, yakında 3 farklı ülkede de ruhsatlandırma sonrası rafa çıkacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.