Yalova'da temizlik görevlisi fırtınada mahsur kalan yavru kediye sahip çıktı - Haber 1Haber 1

Yalova'da temizlik görevlisi fırtınada mahsur kalan yavru kediye sahip çıktı

Yalova'da temizlik görevlisi fırtınada mahsur kalan yavru kediye sahip çıktı

03 Aralık 2021 - 13:05

ABONE OL

YALOVA (AA) – Yalova Belediyesi'nde görevli temizlik personeli Haydar Akçal, şehirde etkili olan lodos sırasında mahsur kalan yavru kediye iki gün baktıktan sonra Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'ne teslim etti.

Yalova Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Akçal'ın olumsuz hava koşulları sırasında yağmur ve fırtınadan etkilenen yavru kediye iki gün boyunca baktı.

"Rüzgar" adını verdiği yavru kediyi Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'ne götüren Akçal'ın, yavru kedinin bakımlarının yapılmasını sağladığı belirtildi.

Açıklamada ifadelerine yer verilen Akçal, Deprem Anıtı bölgesinde mahsur kalan yavru kediyi alarak baktığını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Deprem Anıtı bölgesinde mahsur kalmıştı. Ben de durumu fark ederek, yavru kediyi alıp güvenli bölgeye götürdüm. Kedi, ıslanmış ve üşüyordu. İki gün boyunca kendi isteğim ve imkanlarım doğrultusunda yavru kedinin bakımını, çalışmış olduğum bölgede yaptım. Soğuk hava ve rüzgarda bulduğum yavru kedinin adını kendimce 'Rüzgar' koymak istedim. Veteriner İşleri Müdürlüğümüzün sokak hayvanlarını beslediğini fark ettim. Hemen koşarak bulundukları yere doğru gittim. Kendilerine durumu anlatarak, kedinin bakımını üstlendiğimi söyledim. Müdürlüğümüz ise yavru kediyi benden hemen teslim aldı. Bakımlarını yapmak üzere veterinerliğe götürdüler." diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.