Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Şahin, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Haber 1Haber 1

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Şahin, AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Şahin, AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

13 Ocak 2023 - 10:50

ABONE OL

ANKARA (AA) – Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasında beğendiği fotoğrafları seçti.

AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları tek tek inceleyen Şahin, "haber", "spor" ve "çevre-yaşam" kategorilerinde oylama yaptı.

Başsavcı Şahin, sporda Elif Öztürk Özgöncü'nün, Ampute Futbol Dünya Kupası final maçında Türkiye'nin Angola'yı yenerek şampiyon olduğu maçta çekilen "Şampiyonlar" fotoğrafını oyladı.

Haber kategorisinde Emrah Yorulmaz'ın "Togg'un ilk yolculuğu" fotoğrafına oy veren Şahin, Togg'un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü'nün açılışında kendisinin de katıldığını belirtti. Şahin, "Milletimizin yaklaşık 60 yıllık yarım kalan hayalinin gerçekleşmiş olması nedeniyle bunu oyluyorum." dedi.

Şahin, çevre ve yaşam kategorisinde tercihini, Muğla'nın Datça ilçesindeki orman yangınından jandarma ekiplerince kurtarılan kaplumbağaya su verilmesi sırasında Orhan Çiçek tarafından çekilen "Yangın müdahalesi" fotoğrafından yana kullandı.

Fotoğraf çekmenin anlık bir şey olduğunu belirten Başsavcı Şahin, oylamadaki fotoğrafların çok güzel olduğunu dile getirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.