YEE'nin Bosna Hersek'te "Çevrimiçi Türkçe Konuşma Kulübü"nü tamamlayanlara sertifika - Haber 1Haber 1

YEE'nin Bosna Hersek'te “Çevrimiçi Türkçe Konuşma Kulübü”nü tamamlayanlara sertifika

YEE'nin Bosna Hersek'te “Çevrimiçi Türkçe Konuşma Kulübü”nü tamamlayanlara sertifika

02 Ekim 2021 - 19:55

ABONE OL

SARAYBOSNA (AA) – Yunus Emre Enstitüsü (YEE) tarafından Bosna Hersek genelinde düzenlenen "Çevrimiçi Türkçe Konuşma Kulübü" etkinliğini başarıyla tamamlayanlara katılım sertifikaları takdim edildi.

"Tercihim Türkçe" projesi kapsamında YEE Mostar tarafından düzenlenen etkinliğe katılan 191 kişi arasında başarılı olan isimlere tablet bilgisayar da hediye edildi.

YEE Mostar Müdürü Yunus Dilber, başkent Saraybosna'da düzenlenen törende yaptığı açıklamada, yapılan sınavlar neticesinde öğrencilere çeşitli hediyeler verildiğini belirterek öğrencilerin büyük bir çoğunluğunun etkinliği başarıyla tamamladığını söyledi.

Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçiliği İkinci Katibi Burcu Cura da dil öğrenmenin önemine işaret ederek "İnsan dil öğrendikçe, yeni kültürlere aşina oldukça daha farklı anılar biriktiriyor." dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.