Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Hatay'da ziyaretlerde bulundu - Haber 1Haber 1

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

28 Kasım 2022 - 19:37

ABONE OL

HATAY (AA) – Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Hatay'ın İskenderun, Antakya, Reyhanlı ve Kırıkhan ilçelerinde ziyaretler gerçekleştirdi.

Özdağ, partisinin il başkanlığında partililerle bir araya geldikten sonra 11 Mayıs Şehitler Derneğini ziyaret etti.

Dernek başkanı Ahmet Tuna'dan bilgi alan Özdağ, Reyhanlı'daki saldırılarda hayatını kaybedenlerin yakınlarıyla bir araya geldi.

Dernek ziyaretinin ardından Özdağ ve beraberindekiler, esnaf ziyaretinde bulundu.

Ardından sınır hattına sembolik olarak mayın yerleştirmek isteyen ancak güvenlik gerekçesiyle izin verilmeyen Ümit Özdağ, ilçe çıkışında yaptığı açıklamada, kaçakların sınır bölgesinden Türkiye'ye girmeye devam ettiğini savundu.

Her giren kaçağın Türkiye için bir güvenlik tehdidi olduğunu aktaran Özdağ, "Mesele esasında bizim sembolik mayın yerleştirmemiz de değil. Şu bölgeyi görüyorsunuz. Bunun arkası sınır bölgesi, bu sınır bölgesinden sürekli Türkiye'ye kaçaklar girmeye devam ediyorlar, Türk halkının hayatını, Türkiye'nin güvenliğini tehdit ediyorlar."dedi.

Özdağ, daha sonra Kırıkhan ve İskenderun ilçelerinde esnaf ziyaretinde bulunup, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.