"Fakirliğin nedeni günahlarımızdır, rabbimize olan nankörlüğümüzdür" - Haber 1Haber 1

“Fakirliğin nedeni günahlarımızdır, rabbimize olan nankörlüğümüzdür”

İzleyenleri yok eden bu sözlerin sahibi İsmailağa cemaatinin hocalarından Ahmet Polad… “Fakirliğin, yoksulluğun nedeni günahlarımızdır, rabbimize olan nankörlüğümüzdür” diyen AHmet Polad, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu…

İşte o video…

İsmailağa Cemati hocalarından Ahmet Polat, fakirliğin nedeninin “günahlar” olduğunu öne sürdü. Bu sözler, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ahmet Polat dinleyenleri şaşkınlığa uğratan konuşmasında şunları söyledi:

“Fakirliğin, yoksulluğun genel nedeni bizlerin günahlarıdır. Yapmış olduğumuz hatalardır, kusurlardı. Rabbimize olan nankörlüğümüzdür. Allah diyor ki şükrederseniz artırırım ama nankörlük ederseniz benim azabım şiddetlidir.”

 

13 Ağustos 2022 - 21:52

İzleyenleri yok eden bu sözlerin sahibi İsmailağa cemaatinin hocalarından Ahmet Polad… “Fakirliğin, yoksulluğun nedeni günahlarımızdır, rabbimize olan nankörlüğümüzdür” diyen AHmet Polad, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu… İşte o video… İsmailağa Cemati hocalarından Ahmet Polat, fakirliğin nedeninin “günahlar” olduğunu öne sürdü. Bu sözler, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Ahmet Polat dinleyenleri şaşkınlığa uğratan konuşmasında […]

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.