"15 Temmuz'u kesinlikle Suriyeliler sayesinde kazandık" - Haber 1Haber 1

“15 Temmuz’u kesinlikle Suriyeliler sayesinde kazandık”

Bu sözler, bir zamanların ünlü TV sunucusu İkbal Gürpınar’a ait.

Televizyoncu İkbal Gürpınar’ın Ülke TV’de sığınmacılar hakkında yaptığı açıklamada “15 Temmuz’u kesinlikle Suriyeliler sayesinde kazandık” diyen İkbal Gürpınar, “Basını bir takip edin, Suriye’deki olay patlamadan evvel, ‘feci bir kuraklık olacak’ haberler vardı. Bir de meteoroloji duyurmuştu, kuraklık olacaktı. Suriyeliler geldi yağmur üstüne yağmur yağdı” ifadelerini kullandı. Bu sözler sosyal medyada da tartışmaya neden oldu.

07 Mayıs 2022 - 18:07

Bu sözler, bir zamanların ünlü TV sunucusu İkbal Gürpınar’a ait. Televizyoncu İkbal Gürpınar’ın Ülke TV’de sığınmacılar hakkında yaptığı açıklamada “15 Temmuz’u kesinlikle Suriyeliler sayesinde kazandık” diyen İkbal Gürpınar, “Basını bir takip edin, Suriye’deki olay patlamadan evvel, ‘feci bir kuraklık olacak’ haberler vardı. Bir de meteoroloji duyurmuştu, kuraklık olacaktı. Suriyeliler geldi yağmur üstüne yağmur yağdı” ifadelerini […]

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.