Adana Demirspor ve Mario Balotelli! - Haber 1Haber 1

Adana Demirspor ve Mario Balotelli!

Adana Demirspor ve Mario Balotelli!
Son Güncelleme :

07 Temmuz 2021 - 17:27

208 okunma

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Adana Demirspor, transfer görüşmesi yapmak üzere İtalyan oyuncu Mario Balotelli’yi İstanbul’a getirdi.

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Adana Demirspor, son olarak Serie B ekiplerinden Monza’da forma giyen Mario Balotelli’yi İstanbul’a getirdi. Adana’nın köklü kulübünün, 30 yaşındaki forvet ile transfer görüşmesi yapacağı ve görüşmelerin olumlu neticelenmesi hâlinde Balotelli’nin takımın Bolu’daki kampına katılacağı öğrenildi.

Mavi-lacivertli ekip Balotelli İstanbul’a geldikten sonra sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Ateş emojisinin kullanıldığı paylaşımda, “İki deli bir araya gelmemeliydik” ifadeleri yer aldı. Bu paylaşım kısa sürede Türkiye gündemine oturdu.

Kariyerinde forma giydiği takımlar ve birlikte çalıştığı teknik adamlarla yaşadığı sorunlarla çok kez gündeme gelen Balotelli; Inter, Machester City, Milan, Liverpool gibi Avrupa’nın önemli kulüplerinde forma giymişti.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.