Afyonkarahisar'da "Zaferin Adasından Zaferin Şehrine Kardeşlik Köprüsü" projesi başladı - Haber 1Haber 1

Afyonkarahisar'da “Zaferin Adasından Zaferin Şehrine Kardeşlik Köprüsü” projesi başladı

Afyonkarahisar'da “Zaferin Adasından Zaferin Şehrine Kardeşlik Köprüsü” projesi başladı

29 Ağustos 2025 - 1:20

ABONE OL

AFYONKARAHİSAR (AA) – Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün Uluslararası Gençlik programları kapsamında Afyonkarahisar Valiliğinin katkılarıyla düzenlenen "Zaferin Adasından Zaferin Şehrine Kardeşlik Köprüsü" projesi başladı.

Proje çerçevesinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden (KKTC) 50 genç Afyonkarahisar'a geldi.

Etkinlik, KKTC ve Afyonkarahisar gençleri arasında kültürel bağları güçlendirmeyi, kardeşlik, dayanışma ve dostluk köprüleri kurmayı amaçlıyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda tamamlanacak projeyle iki coğrafya arasında güçlü bir kültürel köprünün kurulacağı, gelecek yıllarda yürütülecek diplomatik ilişkilerde bu buluşmaların gençlere ilham sunacağı ifade edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.