Akdeniz Haber Ajansları Birliği'nin (AMAN) 31. Genel Kurulu başladı - Haber 1Haber 1

Akdeniz Haber Ajansları Birliği'nin (AMAN) 31. Genel Kurulu başladı

Akdeniz Haber Ajansları Birliği'nin (AMAN) 31. Genel Kurulu başladı

24 Mayıs 2023 - 23:05

ABONE OL

CERBE (AA) – Tunus Haber Ajansı Genel Müdürü Nacih el-Miysavi, Anadolu Ajansı'nın (AA) haber yayını ve gelişmeleri takipte büyük bir profesyonelliğe sahip olduğunu söyledi.

Tunus Haber Ajansı'nın ev sahipliğinde düzenlenen Akdeniz Haber Ajansları Birliği'nin (AMAN) 31. Genel Kurulu, Tunus'un Cerbe adasında başladı.

AMAN'a üye ajansların yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Anadolu Ajansı'nı (AA) Proje Yönetim Koordinatörü Oğuz Karakaş temsil etti.

Tunus Haber Ajansı Genel Müdürü Miysavi, program kapsamında AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Anadolu Ajansı haber yayını ve gelişmeleri takip düzeyinde yüksek profesyonelliğe sahip. Bu profesyonelliğe ve çok önemli tekniklerle yaptığı haberciliğe büyük saygı duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Miysavi ayrıca, AA'nın Akdeniz Haber Ajansları Birliği'ndeki varlığının "bu medya ağına bir katkı sağlayacağına" dikkati çekti.

Akdeniz Haber Ajansları Derneği, 1991 yılında Tunus'ta kurulmuş olup bünyesinde Türkiye, Libya, Cezayir, Mısır, Suriye, Fransa, İtalya, İspanya, Portekiz, Lübnan, Tunus, Filistin, Yunanistan, Kıbrıs Rum Kesimi, Arnavutluk, Sırbistan, Hırvatistan, Moritanya ve Fas haber ajanslarını barındırıyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.