Alevi Vakıfları Federasyonu, şehit askerler için dua okuttu - Haber 1Haber 1

Alevi Vakıfları Federasyonu, şehit askerler için dua okuttu

Alevi Vakıfları Federasyonu, şehit askerler için dua okuttu

28 Aralık 2023 - 20:29

ABONE OL

ANKARA (AA) – Alevi Vakıfları Federasyonu (AVF), şehit askerler için Türkiye'deki cemevlerinde dua okuttu.

Ankara'nın Mamak ilçesindeki Hüseyin Gazi Dergahı ve Türbesi'nde, Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan 12 asker için dua okundu.

Dua öncesi açıklama yapan Hüseyin Gazi Dergahı Dedesi İbrahim Güzel, Hüseyin Gazi Vakfı ve Alevi vakıfları adına, Türkiye genelindeki cemevlerinde bu akşam dualar edildiğini söyledi.

Şehit 12 askerin isimlerini okuyan Güzel, Hüseyin Gazi'nin türbesi başında dua etti. Duanın ardından şehitler için lokma dağıtıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.