Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Almanya'da öğrenciler, 4 daldaki yarışmanın finalleri için DİTİB Genel Merkezi'nde buluştu

KÖLN (AA) – Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB), Almanya

KÖLN (AA) – Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB), Almanya genelinde düzenlenen “18. Ezanı Güzel Okuma”, “21. Güzel Hutbe Okuma”, “23. Temel Dini Bilgiler ve Genel Kültür” ve “23. Kur‘an-ı Kerim’i Güzel Okuma” yarışmalarının finallerine ev sahipliği yaptı.

Köln'deki DİTİB Genel Merkezi'nde düzenlenen finallere Bölge Dini Danışma Kurulu başkanlarının yanı sıra din görevlileri, dernek yöneticileri, öğrenci velileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından açılış ve selamlama konuşmalarıyla başlayan finallerde dereceye girenler belirlendi.​​​​​​​

DİTİB Genel Başkanı Muharrem Kuzey, yaptığı konuşmada, "En büyük hedefimiz dinine ve yaşadığı topluma faydalı nesiller yetiştirmektir. Gelecekte bu gençlerimizin cami hizmetlerine destek vereceklerinden ve buralarda farklı kademelerde görev alacaklarından eminiz." dedi.

Dereceye girenlere belge ve ödülleri verildi.