Antalya'daki kazada ölen depremzede ailenin cenazeleri Kahramanmaraş'ta defnedildi - Haber 1Haber 1

Antalya'daki kazada ölen depremzede ailenin cenazeleri Kahramanmaraş'ta defnedildi

Antalya'daki kazada ölen depremzede ailenin cenazeleri Kahramanmaraş'ta defnedildi

31 Mart 2023 - 16:30

ABONE OL

KAHRAMANMARAŞ (AA) – Antalya'nın Alanya ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybeden depremzede ailenin cenazeleri, memleketleri Kahramanmaraş'ta toprağa verildi.

Antalya'daki işlemlerin ardından Sefa Cengiz (25) ve eşi Bilge Cengiz ile annesi Ünzile Arık'ın (51) cenazeleri, Andırın ilçesindeki Merkez Camisi'ne getirildi.

Burada kılınan cenaze namazının ardından Cengiz çiftinin cenazeleri Tufanpaşa Mahallesi Mezarlığı'nda, Arık'ın cenazesi ise Arıklar Mahallesi'deki Haştırın Mezarlığı'nda defnedildi.

Cenaze törenine trafik kazasında ölen ailenin yakınları ile Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan ve vatandaşlar katıldı.

Sefa Cengiz yönetimindeki otomobil, 29 Mart'ta Uğrak Mahallesi D-400 kara yolunda şarampole devrilmiş, Arık olay yerinde, Cengiz çifti ise kaldırıldıkları Gazipaşa Devlet Hastanesinde yaşamını yitirmişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.