Ardahan'da şehit aileleri ve gazilere iftar verildi - Haber 1Haber 1

Ardahan'da şehit aileleri ve gazilere iftar verildi

Ardahan'da şehit aileleri ve gazilere iftar verildi

25 Mart 2023 - 21:21

ABONE OL

ARDAHAN (AA) – Ardahan Valiliğince, şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenlendi.

Kura Nehri kıyısındaki bir restoranda verilen iftarda, Vali Hüseyin Öner ile protokol üyeleri, şehit aileleri ve gazilerle sohbet etti.

Öner, ramazan vesilesiyle şehit aileleri ve gazilerle buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Bizleri bir araya getiren, birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştiren manevi atmosferdir ramazan. Vatanımızın birliği ve bütünlüğü için canlarını ortaya koyan şehitlerin yakınları ve gazilerimizle olmanın bir kez daha mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Vali Öner, bu yıl ramazanı "asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden dolayı hüzünlü karşıladıklarını ifade etti.

Depremlerde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa ve yakınlarına sabır dileyen Öner, "Bu büyük depremin ardından çok güzel bir dayanışma örneği sergiledik. Bizim insanımızın en büyük hasletlerinden birisi, bu tür olaylarda dayanışmadır. Depremde yardımlaşmayı, dayanışmayı en üst düzeyde sergiledik. Bu özelliklerimizi yaşattığımız müddetçe zor zamanların hep üstesinden geliriz inşallah." diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.