Baba Vanga'dan korkutan 2021 kehaneti! - Haber 1Haber 1

Baba Vanga’dan korkutan 2021 kehaneti!

Baba Vanga’dan korkutan 2021 kehaneti!

24 Aralık 2020 - 14:28

ABONE OL

Dünya tarihinin en büyük kâhinleri arasında yer alan Baba Vanga’nın kehanetleri konuşulmaya devam ediyor

Gerçek adı Vangeliya Pandeva olan Baba Vanga, 31 Ocak 1911’de bugün Makedonya topraklarında bulunan Strumitza köyünde dünyaya geldi. Henüz erken yaşta görme yetisini kaybeden Baba Vanga, Orta Çağ’ın ünlü kâhini Nostradamus gibi, sonradan gerçek olan kehanetlerde bulunarak, uluslararası üne kavuştu. İçerisinde bulunduğumuz dünyadaki pek çok felaketi önceden bildiği iddia edilen Baba Vanga’nın 2021 kehanetleri ise şoke etti!

Daha önce koronavirüs salgını, Putin’in Rusya devlet başkanı olacağı, 11 Eylül ikiz kuleler saldırısı gibi pek çok gerçekleşen olayı bilen Baba Vanga’nın 2021 yılı kehanetleri bir kez daha dünyanın gündemine oturdu. 2020 yılının bitime günler kala ünlü kahin Baba Vanga’nın 2021 yılı ile ilgili kehaneti ortaya çıktı.

İşte Baba Vanga’nın korkutan o kehaneti…

12 yaşında görme yetisini kaybetti ve aynı zamanda kendisine geleceği görmesi için Tanrı’dan çok nadir bir hediye verildiğini iddia eden bu kadın, zaman içinde oldukça ünlü oldu.

Evrenin 5079’da sona ereceğini tahmin etti ve aradaki yıllarda olacak olan olayları da tahmin ettiği iddia edilenler arasında.

Sovyetler Birliği’nin dağılışını, 11 Eylül 2001 saldırısını, Prenses Diana’nın ölümünü ve Çernobil felaketini tahmin eden bu kadının tahminlerinin %85’inin doğru çıktığı söylendi.

1996’da 85 yaşında ölmeden hemen önce, 2021’in kansere çare bulunduğu yıl olduğunu söyledi.

Ayrıca Baba Vanga, 21. Yüzyılın başında insanlığın kanserden kurtulacağını ve bu durumu kanserin demir zincirlere bağlanacağı günün geleceğini söyleyerek belirtti.

Ancak, Baba Vanga’nın tahminlerine göre “gizemli bir hastalıktan” muzdarip olacağını söylediği Başkan Trump’un Beyaz Saray’dan ayrılışı da zor olacak.

Baba Vanga’nin ilginç tahminleri arasında Avrupa ekonomisinin düşüşe geçeceği, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e kendi ülkesinden birinin suikast girişiminde bulunacağı ve aşırı görüşlü grupların Avrupa’da bir saldırı düzenleyeceği de yer aldı.

Aşırılık yanlılarının Avrupalılara karşı kimyasal silah cephaneliğini kullanacağı ve dünyanın pek çok büyük felaketten muzdarip olacağını söylediği de iddia edilenler arasında.

Ayrıca 2021 yılından itibaren insanların bilincinin değişeceği, insanların inançlarına göre bölüneceğine ve insanlığın kaderini değiştirecek yıkıcı olaylara tanık olunacağına dair tahminleri bulunuyor.

Tüm bu endişe verici tahminlerin yanı sıra Baba Vanga, petrol üretiminin durması nedeniyle “trenlerin güneş ışığını kullanarak uçacağını” söyleyen tahminleri de bulunuyor.

Petrol üretiminin biteceğini ve dünyanın dinleneceğini söyleyen bu tahminler arasında en tuhafı 2021’de bir ejderhanın gezegeni ele geçireceği yer alıyor.

Tüm bu endişe verici tahminlerin yanı sıra Baba Vanga, petrol üretiminin durması nedeniyle “trenlerin güneş ışığını kullanarak uçacağını” söyleyen tahminleri de bulunuyor.

Petrol üretiminin biteceğini ve dünyanın dinleneceğini söyleyen bu tahminler arasında en tuhafı 2021’de bir ejderhanın gezegeni ele geçireceği yer alıyor.

Üç devin birleşeceğini ve bazı insanların kırmızı parası olacağını belirten bu tahminlerde birçok 100, 5 ve sıfır rakamını gördüğünü belirtti.

Sözlerin gerçek anlamda alınmaması gerektiğini söylenen Baba Vanga’nın tercümanları, ejderhanın “Çin” olduğunu varsayarlar. Üç dev olarak Rusya, Hindistan ve Çin’in dikkate alınabileceğini ve her ikisi de kırmızı renkli olan 100 Yuan ve 5000 ruble banknotlardan bahsediyor olabileceği belirtilenler arasında yer aldı.

Ayrıca önümüzdeki 200 yıl içinde uzaylılarla temas kuracağını tahmin eden Baba Vanga, kozmostaki yaşamın keşfedileceğini ve aniden Dünya’daki yaşamın ilk olarak nasıl ortaya çıktığı netleşeceğini ekleyerek insanların diğer dünyalardan ruhani kardeşleriyle temasa geçeceğini belirtti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.