BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Sancaktepe'de vatandaşlarla buluştu: - Haber 1Haber 1

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Sancaktepe'de vatandaşlarla buluştu:

– “14 Mayıs’ta Türkiye’yi bölmeye kalkanlara ders vereceğiz”

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Sancaktepe'de vatandaşlarla buluştu:

08 Mayıs 2023 - 18:40

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 14 Mayıs seçimlerinde Türkiye'yi bölmeye kalkanlara ders vereceklerini söyledi.

Sancaktepe Samandıra'da vatandaşlar ile buluşan Destici, 14 Mayıs'ta tarihi bir seçim gerçekleşeceğini söyledi.

Bu seçimin çok kritik olacağını belirten Destici, "Yedili masanın ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ne diyor? Masaya yumruğunu vura vura İYİ Parti, Saadet, diğerleri varmış, yokmuş hiç umurunda değil. Hadi onları umursamıyor. Bu aziz milletimizi de umursamadan ne diyor? 'Ben gelirsem yerel yönetimler özerklik şartını getireceğim' diyor mu? Bunu ben söylemiyorum. Kılıçdaroğlu'na iftira da atmıyorum. Her gün televizyonlarda bunu söylüyor." diye konuştu.

Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'nin bir bölgesine özerklik vereceğini söylediğinin altını çizerek, "Biz buna izin verecek miyiz? Vermeyeceğiz. 14 Mayıs'ta Türkiye'yi bölmeye kalkanlara ders vereceğiz, ders." ifadelerini kullandı.

Bugün 45 bin öğretmenin atamasının gerçekleştiğini, seçimden sonra da yeni atamalar yapılacağını dile getiren Destici, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında 100 bin öğretmenin göreve başlayacağını sözlerine ekledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.