Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bosna Hersek'in Una Nehri üzerinde 51. Rafting Festivali başladı

BİHAC (AA) – Bosna Hersek'te bu yıl 51'incisi düzenlenen "Una

BİHAC (AA) – Bosna Hersek'te bu yıl 51'incisi düzenlenen "Una Regata" rafting festivali, yüzlerce raftingcinin ve botun katılımıyla ülkenin doğal güzelliklerinden biri olan Una Nehri üzerinde başladı.

Bosna Hersek'in en önemli nehirlerinden olan, berraklığı ve suyunun temizliğiyle ünlü Una Nehri'nde düzenlenen festivale bölge ve Avrupa ülkelerinden yüzlerce kişi katılıyor. Katılımcılar, ülkenin yemyeşil doğasıyla iç içe nehir ve şelalelerde rafting yapacak.

Bosanska Krupa kentinde 26 Temmuz'da sona erecek festivalde raftingseverler, botlarla nehir üzerinde 80 kilometre mesafe katedecek.

Katılımcıların dinlenme zamanlarında da atlama yarışları ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

51. Una Regata Festivali'ne katılan raftingseverler, Bosna Hersek'in en önemli nehrinde hem spor yapmanın heyecanını yaşama hem de ülkenin doğa güzelliklerini görme imkanı buluyor.