Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan deprem açıklaması - Haber 1Haber 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan deprem açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki depreme ilişkin çalışmaları koordine etmek üzere AFAD Başkanlığına geldi.

ANKARA (AA) – AFAD Koordinasyon Merkezinde basın mensuplarına açılama yapan Erdoğan, “Bu gece saat 04.17’de son bir asırda yaşadığımız 1939 Erzincan depreminden sonraki en büyük felaketle sarsıldık. Merkezi, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olarak tespit edilen ve son değerlendirmeye göre moment büyüklüğü 7,7 olarak ölçülen deprem, geniş bir alanda hissedildi.” dedi.

06 Şubat 2023 - 19:02

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki depreme ilişkin çalışmaları koordine etmek üzere AFAD Başkanlığına geldi. ANKARA (AA) – AFAD Koordinasyon Merkezinde basın mensuplarına açılama yapan Erdoğan, “Bu gece saat 04.17’de son bir asırda yaşadığımız 1939 Erzincan depreminden sonraki en büyük felaketle sarsıldık. Merkezi, Kahramanmaraş’ın Pazarcık […]

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.