Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim zaferi dolayısıyla Pakistan'da şükür kurbanları kesildi - Haber 1Haber 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim zaferi dolayısıyla Pakistan'da şükür kurbanları kesildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim zaferi dolayısıyla Pakistan'da şükür kurbanları kesildi

31 Mayıs 2023 - 19:10

ABONE OL

İSLAMABAD (AA) – Pakistan'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turundaki zaferi dolayısıyla onlarca şükür kurbanı kesilerek ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Pakistan'da bir Türk şirketi tarafından düzenlenen organizasyonda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turundaki zaferi dolayısıyla onlarca büyükbaş şükür kurbanı kesildi.

Şirket yetkilileri, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ve Türk milletinin selameti için kurbanların kesildiğini belirterek, kesilen kurbanların, Lahor, İslamabad, Ravalpindi şehirlerinde 1500'den fazla öğrencinin bulunduğu 9 farklı yetimhaneye, Attock ve Haripur şehirlerinde de 600 Türkmen aileye dağıtıldığını kaydetti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.