Divarese'den davetlerde elbiseleri tamamlayacak ayakkabı ve çanta alternatifleri - Haber 1Haber 1

Divarese'den davetlerde elbiseleri tamamlayacak ayakkabı ve çanta alternatifleri

Divarese'den davetlerde elbiseleri tamamlayacak ayakkabı ve çanta alternatifleri

16 Mayıs 2023 - 10:16

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Divarese; ilkbahar/yaz koleksiyonunda yer alan sandaletler, ayakkabılar ve clutch model çantalarla davet, mezuniyet ve düğün elbiselerini tamamlama imkanı sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Divarese'nin yeni sezon koleksiyonunda yer alan ince bantlı, topuklu sandaletler ve clutchlar mezuniyet, düğün ve kokteyl davetleri için şıklığıyla öne çıkıyor.

Özel konfor tabanlı topuklular ise iddialı görünümlere sahip olma imkanı sağlıyor.

Takım elbise stilini veya smokin takımları tamamlamak için ideal olan Oxford ayakkabılar, deri ve süet loaferlar da erkeklerin davetlerde iddialı duruşunun altını çiziyor.

Zamansız parçaların yer aldığı George Hogg'un kadın ve erkek koleksiyonunda usta zanaatkarlık kaliteli malzemeyle birleşiyor. George Hogg'un ikonik çanta ve ayakkabıları lüksün zarafet anlayışını yatırımlık parçalar olarak yansıtıyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.