Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DÜZELTME – “Türk Hava Yolları, 12 yıl sonra Şam'a ilk seferini yaptı” başlıklı haberimizin başlığı ve girişinde yazılan “12 yıl” ifadesi “13 yıl” olarak düzeltilmiştir.

Türk Hava Yolları, 13 yıl sonra Şam’a ilk seferini yaptı

Türk Hava Yolları, 13 yıl sonra Şam'a ilk seferini yaptı

ŞAM (AA) – Türk Hava Yollarının (THY) 13 yıl sonra Suriye'ye ilk seferini gerçekleştiren uçağı, Şam Uluslararası Havalimanı'na iniş yaptı.

İstanbul Havalimanı'ndan kalkış yapan THY'ye ait Boeing777 tipi yolcu uçağı, Şam Uluslararası Havalimanı'na ulaştı.

Suriye'de Baas rejiminin devrilmesinin ardından, Şam Uluslararası Havalimanı yeniden faaliyete geçmişti.

Suriye Hava Yollarına ait yolcu uçağı, 18 Aralık'ta Şam Uluslararası Havalimanı'ndan Halep'e ilk yerel seferini düzenlemişti.

Şam Uluslararası Havalimanı, 7 Ocak'ta uluslararası uçuşlara açılmıştı.

THY, Suriye'ye en son uçuşunu 31 Mart 2012'de icra etmişti.

– Haftada 3 gün sefer düzenlenecek

AA muhabirinin THY'nin internet sitesinden edindiği bilgilere göre, İstanbul Havalimanı'ndan salı, perşembe ve pazar günleri sabah 09.00'da Şam Uluslararası Havalimanı'na doğrudan sefer düzenlenecek.

Şam Havalimanı'ndan da aynı günlerde saat 13.00'te İstanbul Havalimanı'na dönüş seferleri gerçekleştirilecek.