Elazığ'da barınan depremzedeler oy kullanmak için memleketleri Malatya'ya gitti - Haber 1Haber 1

Elazığ'da barınan depremzedeler oy kullanmak için memleketleri Malatya'ya gitti

Elazığ'da barınan depremzedeler oy kullanmak için  memleketleri Malatya'ya gitti

14 Mayıs 2023 - 12:15

ABONE OL

ELAZIĞ (AA) – Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da evleri hasar gördüğü için Elazığ'ın Keban ilçesinde barınan depremzedeler oy kullanmak için memleketlerine döndü.

Keban Kaymakamlığı ve Belediye tarafından tahsis edilen servislerle memleketleri Malatya'ya hareket eden depremzedeler, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde oy kullanacak.

Oy verme işleminin ardından depremzedeler araçlarla ilçeye geri dönecek.

Depremzede Mustafa Ayhan, depremin ardından Keban ilçesine geldiklerini belirterek, "Sağ olsunlar değerli insanlarımız büyük bir başarı ile misafirperverlik yapıyor. Bugün de oyumuzu kullanmak için Malatya'ya götürüyorlar. Bütün yetkililere teşekkür ediyorum." dedi.

Ziya Bayduz da depremde evi hasar gördüğü için Keban ilçesinde kaldıklarını dile getirerek, bugün de oy kullanmak için memleketlerine döneceklerini aktardı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.