Ev sahiplerini öğrencilerle buluşturacak "kiralık ev portalı" açıldı - Haber 1Haber 1

Ev sahiplerini öğrencilerle buluşturacak “kiralık ev portalı” açıldı

Ev sahiplerini öğrencilerle buluşturacak “kiralık ev portalı” açıldı

13 Ekim 2021 - 16:36

ABONE OL

ANKARA (AA) – Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara’ya üniversite okumaya gelen, ancak barınma sorunu yaşayan öğrenciler için kiralık ev arama portalı oluşturdu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Yavaş, öğrencilere evlerini kiralamak isteyen ev sahipleri ile üniversitelileri buluşturacak kiralık ev arama portalı hazırladıklarını sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Yavaş paylaşımında, “Ankara’da öğrencilik bir başkadır. Gençlerimizin üniversite hayatını tüm güzellikleriyle yaşaması için çalışıyoruz. http://ogrencievi.ankara.bel.tr üzerinden evini kiraya vermek isteyen vatandaşlarımız ile öğrencilerimizi doğrudan buluşturuyoruz. Başkent hepimizin yuvası.” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediyesince hizmete açılan öğrenci dostu ev kiralama portalındaki ilanlara ulaşmak isteyen öğrenciler ya da mülk sahiplerinin önceden internet sitesine kayıt olması gerekiyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.