Gölcük Tersanesi Komutanlığı personeli enkazdan kurtardıkları Aysima'yı unutmadı - Haber 1Haber 1

Gölcük Tersanesi Komutanlığı personeli enkazdan kurtardıkları Aysima'yı unutmadı

– Komutanlık personeli, 6 Şubat’taki depremlerden 160 saat sonra Adıyaman’da enkazdan çıkardıkları Aysima Baltacı’yı evinde ziyaret etti

Gölcük Tersanesi Komutanlığı personeli enkazdan kurtardıkları Aysima'yı unutmadı

11 Şubat 2024 - 12:40

ABONE OL

ANKARA (AA) – Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Gölcük Tersanesi Komutanlığı personelinin 6 Şubat depremlerinin 160'ıncı saatinde Adıyaman'da enkazdan kurtardıkları Aysima Baltacı'yı evinde ziyaret ettiğini bildirdi.

MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden sonra Gölcük Tersanesi Komutanlığımızın personeli tarafından Adıyaman'da yapılan arama kurtarma çalışmaları sırasında depremin 160'ıncı saatinde Aysima kızımızı Miraç Sitesi'nin enkazından sağ olarak çıkarmanın sevincini yaşamıştık." ifadesine yer verildi.

Aysima'ya sağlık durumu ilk andan itibaren yakından takip edilerek geçirdiği bu süreçte minik yüreğindeki yaraların sarılması için destek olunmaya çalışıldığı belirtilen paylaşımda, şunlar kaydedildi:

"Depremlerin seneidevriyesinde Aysima kızımızı evinde ziyaret ederek ona hediyeler verdik, kızımızın durumu hakkında akrabalarından bilgi aldık. Daha sonra okulunu ve öğretmenlerini ziyaret ederek olası bir afette neler yapmaları gerektiğine dair onlara bilgi verdik. Evladımızın her zaman yanında olacağımızı belirterek kendisine sağlıklı, mutlu ve güzelliklerle dolu bir hayat diliyoruz."

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.