Günün abidik gubidik haberi! - Haber 1Haber 1

Günün abidik gubidik haberi!

Son Güncelleme :

07 Temmuz 2021 - 15:29

610 okunma
Günün abidik gubidik haberi!

Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncu/sunucu Sinem Kobal, son paylaşımıyla gündeme bomba gibi düştü. Kobal, yepyeni imajı ile bambaşka biri oldu. Sarı olan saçlarının rengini değiştiren oyuncu, sosyal medya kullanıcılarını da ikiye böldü. İşte Sinem Kobal’ın hayranlarını şaşırtan yeni stili!

Instagram’ın hikaye kısmında paylaşımda bulunan Kobal, son halini takipçilerinin beğenisine sundu. Radikal bir kararla yıllardır sarı olarak kullandığı saçlarını siyaha boyatan oyuncunun paylaşımı, kısa süre içinde çok sayıda Instagram hesabı tarafından paylaşılarak gündem oldu. Ünlü oyuncunun yeni imajı, sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Bir kısım sosyal medya kullanıcısı, ünlü oyuncunun yeni imajını beğenerek “Güzele ne yakışmaz”, “Bayıldım! Siyah senin rengin” yorumlarında bulundu. Fakat bazı sosyal medya kullanıcıları, Sinem Kobal’ın yeni tarzını beğenmediklerini ifade ettiler.

Sinem Kobal’a sarı rengin daha çok yakıştığını söyleyen sosyal medya kullanıcıları, şu yorumları yaptı: “Eskiye dönmelisin”, “Siyah renk hiç olmamış.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.