Hollandalı Bakan Schreinemacher Gaziantep'te temaslarda bulundu - Haber 1Haber 1

Hollandalı Bakan Schreinemacher Gaziantep'te temaslarda bulundu

Hollandalı Bakan Schreinemacher Gaziantep'te temaslarda bulundu

28 Mart 2023 - 16:15

ABONE OL

GAZİANTEP (AA) – Hollanda Dış Ticaret ve Kalkınma İşbirliği Bakanı Liesje Schreinemacher, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ile bazı dernekleri ziyaret etti.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin büyüklüğü ve sürmekte olan yardım çalışmaları hakkında bilgi edinmek için kente gelen Schreinemacher ile beraberindeki heyet, merkez Şahinbey ilçesindeki Save the Children Ofisi'ne ziyarette bulundu.

Burada görevlilerden bilgi alan Hollandalı Bakan, daha sonra Düztepe Mahallesi'ndeki Al Farah Merkezi'ne geçti. Suriyeli kadınlara depremler nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ileten Schreinemacher, basına kapalı toplantıda kadınların taleplerini dinledi.

Daha sonra GSO'yu ziyaret eden Schreinemacher, sanayicilerle görüştü. Basına kapalı toplantıda, GSO Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, GSO Başkanı Adnan Ünverdi ile iş insanları yer aldı.

Hollandalı Bakan ve beraberindekiler, Hatay'a hareket etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.