İşte 26 Eylül corona virüsü tablosu ve vaka sayısı.. - Haber 1Haber 1

İşte 26 Eylül corona virüsü tablosu ve vaka sayısı..

Sağlık Bakanlığı, corona virüs için son gelişmeleri ve günlük tabloyu paylaştı. Tabloya göre son 24 saatte 341 bin 221 Kovid-19 testi yapıldı, 25 bin 861 kişinin testi pozitif çıktı, 228 kişi yaşamını yitirdi. Bakan Koca yaptığı açıklamada tedbirlerin önemine dikkat çekerek, “Maske takanların sayısı? Sosyal mesafe kuralına dikkat edenlerin sayısı? Tam doz aşı olanların sayısı? Salgınla mücadelenin gereklerini yapanlar arttıkça, yeni vaka sayılarımız ve ona bağlı olarak vefat sayılarımız azalacak. Hep birlikte, kararlılıkla, üzerimize düşeni yapalım” ifadelerini kullandı.

İşte 26 Eylül corona virüsü tablosu ve vaka sayısı..

26 Eylül 2021 - 20:47

ABONE OL

Sağlık Bakanlığı, 26 Eylül corona virüs tablosunu paylaştı. Tabloya göre son 24 saatte 341 bin 221 Kovid-19 testi yapıldı, 25 bin 861 kişinin testi pozitif çıktı, 228 kişi yaşamını yitirdi.

BAKAN KOCA’DAN TEDBİR MESAJI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından paylaşımda tedbirlerin önemine dikkat çekerek, “Maske takanların sayısı? Sosyal mesafe kuralına dikkat edenlerin sayısı? Tam doz aşı olanların sayısı? Salgınla mücadelenin gereklerini yapanlar arttıkça, yeni vaka sayılarımız ve ona bağlı olarak vefat sayılarımız azalacak. Hep birlikte, kararlılıkla, üzerimize düşeni yapalım” ifadelerini kullandı.

25 EYLÜL KORONAVİRÜS TABLOSU

Sağlık Bakanlığı, 25 Eylül corona virüs tablosundaki test sayısını 342 bin 145 olarak açıklarken, 26 bin 145 vaka tespit edildiğini bildirmişti. Koronavirüsten 193 kişi hayatını kaybetmiş, iyileşen sayısı ise 19 bin 199 olarak açıklanmıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.