Kastamonu merkezli FETÖ operasyonu: 20 gözaltı - Haber 1Haber 1

Kastamonu merkezli FETÖ operasyonu: 20 gözaltı

Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, (DHA) – KASTAMONU merkezli 6 ilde, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonlarda, rütbeli asker ve askeri öğrencilerden oluşan 20 kişi gözaltına

27 Mart 2018 - 12:01

ABONE OL

Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, (DHA) – KASTAMONU merkezli 6 ilde, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonlarda, rütbeli asker ve askeri öğrencilerden oluşan 20 kişi gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, sabah saatlerinde Kastamonu merkezli 6 ilde operasyon düzenledi. Samsun, İstanbul, Ankara, Gaziantep ve Yalova polisinin katıldığı operasyonlarda, rütbeli asker ve askeri öğrencilerden oluşan 20 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin, sorgularının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi. 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.