Kılıçdaroğlu, kime ''Hele dur bir bakalım'' dedi? - Haber 1Haber 1

Kılıçdaroğlu, kime ”Hele dur bir bakalım” dedi?

Kılıçdaroğlu, kime ”Hele dur bir bakalım” dedi?

07 Temmuz 2021 - 13:36

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin’de vatandaşlarla bir araya geldi. Kendisini “İşte Cumhurbaşkanımız” diye karşılayan bir vatandaşa Kılıçdaroğlu “Hele dur bir bakalım” yanıtını verdi

Kemal Kılıçdaroğlu, 2 günlük program kapsamında geldiği Mersin’de, kentin en gözde ve işlek caddesi olan Kuvay-i Milliye Caddesi’nde esnafları gezerek hayırlı işler diledi. Kılıçdaroğlu, gezisi esnasında aniden önünü kesen vatandaşların taleplerini de dinledi.

Kılıçdaroğlu, dün gece geldiği Mersin’de bugün de çok erken saatlerden itibaren Mersin esnafı ile buluştu. İlk başta Yaş Sebze ve Meyve Hâl Kompleksini ziyaret ederek hal esnafıyla bir araya gelen Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra Mersin Büyükşehir Belediyesine geçti. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den Mersin’deki çalışmalara yönelik bilgiler alan Kılıçdaroğlu’nun bu programı, kısa bir görüntü alınmasının ardından basına kapalı olarak gerçekleşti.

“HELE BİR DUR BAKALIM”

Kılıçdaroğlu, girdiği bir iş yerinde ise Tuncelili hemşerisi Alime Hatı tarafından karşılandı. Alime Hatı, “İşte Cumhurbaşkanımız” diyerek kendisini karşıladı. Hemşerisinin elini tutarak kendisine teşekkür eden Kılıçdaroğlu, “Hele bir dur bakalım” dedi.

SİMİT-AYRAN İKRAMI

Kılıçdaroğlu, buradan da Mersin’in en kalabalık caddelerinden biri olan Kuvayi Milliye Caddesine geçerek, çarşı esnafını ziyaret etti. Dükkanları tek tek gezerek, esnafa hal hatır soran Kılıçdaroğlu, esnafa hayırlı işler diledi.

Bir simitçi dükkanına da giren Kılıçdaroğlu’na burada simit ve ayran ikram edildi. Bu ikramı geri çevirmeyen Kılıçdaroğlu, simidi çok beğendiğini ifade etti.

Caddede önünü kesen vatandaşların sorun ve taleplerini de dinleyen Kılıçdaroğlu, “Beraber olacağız ve Türkiye’yi huzura kavuşturacağız. Emekliler, Türkiye’de nüfusu en kalabalık olan sosyal sınıf. Emeklilere benim sözüm var, çözeceğim sorununuzu. En az asgari ücret düzeyinde ikramiye vereceğiz size” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mersin’deki genel programı gün boyunca sürecek.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.