Müzisyen Engin Nurşani hayatını kaybetti - Haber 1Haber 1

Müzisyen Engin Nurşani hayatını kaybetti

Müzisyen Engin Nurşani hayatını kaybetti

25 Aralık 2020 - 15:02

ABONE OL

Hastanede bir süredir tedavi altında olan müzisyen Engin Nurşani hayatını kaybetti

Bir süredir gırtlak kanserine bağlı olarak tedavi gören müzisyen Engin Nurşani yaşama veda etti.

Nurşani’nin hayatını kaybettiği hastaneden yapılan açıklamada, “Yaklaşık 1 buçuk yıl önce yakalandığı gırtlak kanseriyle mücadele eden Engin Nurşani’nin tedavisine yatan hasta servisimizde devam ediliyordu. Maalesef ki bugün saat 07.00’de hayatını kaybetti. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi ve sevdiklerine sabır diliyoruz.” açıklaması yapıldı.

Engin Nurşani kimdir?

Engin Nurşani, 9 Ocak 1984 tarihinde dünyaya geldi. 2003’de Adına Bir Çizik Çektim albümü ile müzik kariyerine başlayıp, 2019’da gırtlak kanseri hastalığına yakalanıp müzik kariyerine geçici ara verinceye kadar toplam sekiz albüm çıkardı.

Küçük yaşlarından beri babasından müzik eğitimi almış, yanında konserlerine katılmıştır. Müziği çok seven Nurşani, babası gibi halk ozanı olmak istemiş ancak babası oğlunun daha iyi bir meslek seçmesini istemiş, bu kararına karşı çıkmıştır.

2003’ün başlarında Engin, babasından habersiz, ilk albümü olacak olan Adına Bir Çizik Çektim albümünü çıkartacağı İstanbul’a geldi ve profesyonel müzik kariyerine başladı.

Temmuz 2019’da ise, babası Ozan Ali Nurşani’nin sosyal medyadan oğlunun hastalandığı olduğunu duyarması ve yardım istemesi ile kamuoyu Engin Nurşani’nin gırtlak kanseri olduğunu öğrenmişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.