Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Sert Karabük Şubesi Olağan Genel Kuruluna katıldı: - Haber 1Haber 1

Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Sert Karabük Şubesi Olağan Genel Kuruluna katıldı:

– “Bilgi silahtır, bilgi temsilcisine, üyesine güç katar, öz güven getirir. Bugün bilgi sendikacılığını ön planda tutanlar ayakta kalacaktır”

Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Sert Karabük Şubesi Olağan Genel Kuruluna katıldı:

25 Mayıs 2023 - 19:40

ABONE OL

KARABÜK (AA) – Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, "Bilgi silahtır, bilgi temsilcisine, üyesine güç katar, öz güven getirir. Bugün bilgi sendikacılığını ön planda tutanlar ayakta kalacaktır." dedi.

Karabük Şubesi 1. Olağan Genel Kuruluna katılan Sert, konuşmasında, her zaman üyelerinin kazanımları için mücadele ettiklerini söyledi.

Eğitim ve bilginin güç olduğunu belirten Sert, "Bilgi silahtır, bilgi temsilcisine, üyesine güç katar, özgüven getirir. Bugüne kadar 17 ilimizi eğitimden geçirdik. 81 ilimizi 5 bölgede toplayıp eğitimden geçireceğiz. Bütün illerimizin genel kurullarını yaptıktan sonra eğitimlerimize devam edeceğiz. Çünkü bugün bilgi sendikacılığını ön planda tutanlar ayakta kalacaktır." diye konuştu.

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti'den Karabük milletvekili seçilen Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç da iktidarları döneminde sendikalarla ilgili yatırımları ve yapılacakları anlattı.

AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı, hastane ve sağlık kuruluşu yöneticileriyle sendika üyelerinin katıldığı Genel Kurulda tek aday olan Damla Yılmaz Ekemen şube başkanlığına seçildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.