Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ölümle tehdit etti - Haber 1Haber 1

Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ölümle tehdit etti

Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ölümle tehdit etti

17 Kasım 2020 - 23:57

ABONE OL

Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, Twitter hesabından 4 sayfalık tehdit yazısının fotoğraflarını paylaşarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit etti.

Çakıcı, Kılıçdaroğlu’na “ulan dürzü” diye hitap etti, “Seni fasulye çubuğu ile, bakla kazığı ile tanıştırırım” diyerek ölümle tehdit etti,  “Bak Kemal Kılıçdaroğlu, kitle psikolojisi ile sana hainler gaz verir, zorda yanında olmazlar. Onun için sana akıllı ol diyorum” ifadelerini kullandı.

Alaattin Çakıcı’nın Twitter’deki hesabında yazdığı mesaj şöyle;

“CHP Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’nun bugünkü grup toplantısında af ile ilgili mafya liderlerinin sarayın emri ile serbest bırakıldılar ifadesini kullanan bu gafil muhbir istemeden gafını yaptı, yoksa uluslararası üst akıl ve pkk’nın tüm bölücü unsurların adi ve şerefsizce dili başka söyleyen beyni bölücülüğe endeksli bu onur yoksunu fikir özgürlüğünden bahsederken, 3,5 yıldır yatan hain Osman KAVALA’dan mı yoksa Selahattin DEMİRTAŞ’ı mı ifade etmektedir.

Mafya diye (kapalı ifade ettiği) Alaattin ÇAKICI’yı kapalı tarif etmektedir. Şahsım olarak kendisine soruyorum; Ulan dürzü karımı sattım, devletin hazinesinimi parselledim, eroin kaçakçılığımı yaptım? Yoksa silah kaçakçılığımı yaptım.

Devletimizin tüm arşivlerini araştırabilirsin, bu saydıklarımdan bugüne kadar değil mahkemeye, polis arşivlerinden 1 gözaltına alınmayı veya 1 saat emniyette kaldığıma dair bir belge varsa Allah (cc) ın dışında kimseye boyun eğmem. Kimseden bugüne kadar özür dilemedim Sayın Değerli ağabeyim Devlet BAHÇELİ’nin dışında da dilemem.

Yukarıda yazdığım kriterlerin yani, yasa dışı o kriterlerden 1 tane kamuoyuna deşifre et, o zaman senden 83 milyonun önünde senden özür dilerim, koyamazsan fasulye çubuğu ile seni tanıştırırım. Bana bak dürzü, Sayın BAHÇELİ için bugün sarayın bekçisi demişsin. Saray diye ifade ettiğin o Külliye, devletimizin en üst makamıdır, millet adına devletin yanında olmak Sayın BAHÇELİ için bir yaşam tarzıdır, bekçi kavramını farklı anlamda kullanmışsan köpeklik yaptığın vatan hainleri ile BAHÇELİyi bir potaya koyarsan hayatının en büyük hatasını yaparsın ben yaşarken ölçündeki söylemlerinin dışına çıkarsan seni bakla kazığı ile tanıştırırım.

Evet muhalefetin görevi iktidarı denetlemektir, bunu anayasa ve Türk Milleti adına yapmak onurdur. Ne yazıkki sendeki beyin hücrelerinin her bir zerresi yurtiçi ve yurtdışı Türk düşmanı hainlerden ömrünün sonuna kadar kopmayacak şekilde kenet lenmiştir. Nedir sendeki bu Tayyip ERDOĞAN düşmalığı!!! Her fırsatta ekonomik koşullarda ülkemizin bekası ile ilgili yanında olman gere kirken zurnanın son deliğinde çıkan ihanet ezgisini dile getirmektesin, davul uluslararası Türk düşmanı üst akıl ve bölücülerin elinde onlar çalıyor, senide Hacivat gibi oynatıyorlar.

Son yerel seçimlerde bazı büyük belediye başkanlıkları kazandınız. Ak Parti hükümeti devleti soydu söylemini hep dile getiriyorsunuz, dönüpte hiç İstanbul ve İzmir belediyesine bakmıyorsunuz?

Halkçılık dersiniz halk adına belediyelerde seçim kazandınız ne yazıkki o belediye başkanları halka hizmet etmiyor, tüyü bitmemiş yetimin hakkını Kandil’e bir şekilde aktarıyorlar.

Evet Ak Parti fetö döneminde devleti soy dular, fetöcü işadamları ve İhanet içerisinde olan bürokratlarda buna soyguna dahildir. Demokrasi yok diyorsunuz sen ve parti merkez kurulu üyeleri Sayın Devlet Başkanına dil uzatıyorlar. Demekki ülkemizde dikta bir yönetim olmuş olsa hepsini kazığa oturturlar. Basın özgürlüğü yok diyorsunuz iktidara uzak olan batıdan emir alan gazeticiler sürekli iktidarı eleştirirken Devletimizi aşağılıyarak Cumhur İttifakına ve Devletimize hakaret etmekte dirler. Bu tip gazetecilerin tutuklanması, madem devlet adamısın niçin rahatsız oluyorsun.

Bak Kemal KILIÇDAROĞLU, kitle psikolojisi ile sana hainler gaz verir, zorda yanında olmazlar.

Onun için sana AKILLI OL!!! diyorum. Başta Devlet Başkanımıza Dünya Türklerinin yaşayan efsane son Türkmen Bey’i değerli ağabeyim Sayın BAHÇELİ’ye aziz milletimize saygılarımla arz ederim.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.