TOKİ, Eminevim için harekete geçiyor - Haber 1Haber 1

TOKİ, Eminevim için harekete geçiyor

TOKİ, Eminevim için harekete geçiyor

08 Aralık 2020 - 2:30

ABONE OL

TOKİ Eminevim şirketine karşı harekete geçiyor…

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, reklamlarında TOKİ ismini izinsiz kullanan şirket hakkında yasal süreç başlatılacağını bildirdi.

TOKİ’den yapılan açıklamada, son günlerde Emin Grup AŞ’nin (Eminevim) bir kamu kurumu olan TOKİ’nin adını izinsiz kullanarak, “TOKİ’yi Beklemek Yok, Eminevim Var” şeklinde sponsorlu sosyal medya reklamları verdiğinin görüldüğü belirtildi.

İlgili şirketin yapmış olduğu bu reklamların TOKİ’nin kamuoyundaki olumlu algısını zedelediği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Bugüne kadar 1 milyona yakın konut üretip yaklaşık 5 milyon vatandaşımızı ev sahibi yapan kamu kurumu olarak, TOKİ ismini reklamlarında izinsiz bir şekilde kullanan ve idaremizle hiçbir ilişkisi bulunmayan şirket hakkında yasal süreç başlatılacaktır.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.