Ukrayna İlk Akademi Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu Antalya'da ilk tiyatro oyununu sahneledi - Haber 1Haber 1

Ukrayna İlk Akademi Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu Antalya'da ilk tiyatro oyununu sahneledi

Ukrayna İlk Akademi Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu Antalya'da ilk tiyatro oyununu sahneledi

27 Haziran 2025 - 23:11

ABONE OL

ANTALYA (AA) – Ukrayna'daki olayları konu alan ve Ukrayna İlk Akademi Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Tahtadan Kardan Adam" adlı oyun, Antalya'da sanatseverle buluştu.

Rusya'nın hava saldırısıyla yıkılan Mariupol Drama Tiyatrosu'nda yaşanan olayları konu alan oyun Antalya Devlet Tiyatrosu'nda sahnelendi.

Yönetmen ve oyun yazarı Ferdi Dalkılıç tarafından kaleme alınan oyun, Ukrayna'nın Antalya Konsolosluğu tarafından organize edildi.

Absürt tiyatro estetiğiyle yazılan ve büyük bir trajediyi işleyen tiyatro gösterisi, vatandaşlar tarafından ilgi gördü.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.