Miss Turkey 1995 birincisi Demet Şener ile 2018 yılında boşandığı eski eşi eski basketbol milli takımı oyuncusu İbrahim Kutluay barıştı. “Ben kırgınlıklarımı geriye aldım” diyen Şener, “İlişki yeniden başladı diyemeyiz” dedi.
2005 yılında evlenen ve 13 yıllık evliliğin ardından 2018 yılında boşanan Demet Şener ve İbrahim Kutluay, uzun bir aranın ardından görüşmeye başladı.

2. Sayfa’nın haberine göre ikilinin barışmasına giden süreçte ilk adımı İbrahim Kutluay attı. İki çocuklarıyla birlikte Yunan adalarına tatile gideceklerini söyleyen Şener, ‘‘Ne yaşandıysa yaşandı. Ben kırgınlıklarımı geriye aldım. Sağ olsun İbrahim bu adımı attı. Sonuçta zaten benim yaptığım bir şey yoktu” dedi.

2. Sayfa muhabirinin “Yeniden başladı diyebilir miyiz?” sorusunu Şener, “Hayır, diyemeyiz” diyerek yanıtladı.

