Her şey yalanmış... Mısırlı sevgili sahtekarmış - Haber 1Haber 1

Her şey yalanmış… Mısırlı sevgili sahtekarmış

Son Güncelleme :

28 Haziran 2021 - 12:54

142 okunma
Her şey yalanmış… Mısırlı sevgili sahtekarmış
Ve merak edilen soru, cevabını buldu. Meğer her şey yalanmış… Meğer milyarder olduğu söylenen  Mısırlı sevgili Mohammed  Alsaloussi milyarder değil, sahtekârmış. Meğer hediyelerin hepsi sahteymiş..
Sevgilisinin milyarder olmadığını öğrenen Şeyma Subaşı, düşük yapmamış, çocuğunu aldırmış…

Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde  ‘milyarder’ olduğu söylenen Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den ayrıldı. Subaşı geçtiğimiz günlerde Alsaloussi ile olan tüm fotoğraflarını sildi.

Günaydın yazarı Bülent Cankurt yeni bir iddia ortaya attı. Cankurt’un haberine göre Alsaloussi’ inin Subaşı’ya verdiği hediyelerin hepsinin sahteymiş.  Cankurt, “Bu gerçeği öğrenen Subaşı hemen gidip sahtekar sevgilisinden olan çocuğunu aldırmış” diye yazdı.

İşte Cankurt’un iddiasına göre magazin dünyasının merakla takip ettiği olayın perde arkası:

“Parmağındaki tek taşı da çıkaran Şeyma Subaşı’nın, sevgilisinden ayrıldığı kesin ama nedenini kimse bilmiyor. Meğer Mohammed Alsaloussi milyarder değil dolandırıcıymış! Hep şüpheler vardı ama kimse gerçeği bilmiyordu, artık nasıl olduysa Şeyma, sevgilisinin dolandırıcı olduğunu anlamış. Taktığı tektaş yüzük başta olmak üzere aldığı pahalı hediyelerin hepsi de sahte çıkmış. Şeyma da anında bu ilişkiyi bitirmiş. Sonra da hemen gidip sahtekar sevgilisinden olan çocuğunu aldırmış. Şeyma Subaşı, nasıl böyle bir insana kandı, sahtekar olduğunu yedi ayda nasıl anlayamadı bilmiyorum. Hoş, Şeyma bizim gazetenin araştırmacı yazarı Sonat Bahar’ın yazısını okusaydı, bu yanlıştan daha önce dönerdi. Çünkü Sonat, Alsaloussi’nin hakkında yazılıp çizilen ‘güzel’ şeylerin hepsinin yalan olduğunu ortaya çıkarmıştı.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.