İstanbul'da seçilmek için böyle beklediler! - Haber 1Haber 1

İstanbul’da seçilmek için böyle beklediler!

Son Güncelleme :

07 Temmuz 2021 - 19:19

476 okunma
İstanbul’da seçilmek için böyle beklediler!

İlk olarak 1988 yılında gerçekleşen, bu yıl 34.’sü düzenlenecek olan Best Model Türkiye yarışmasının yarı final eleme heyecanı başladı.

Yarışmacıları seçme görüntüleri sosyal medyada olay yarattı. Seçmelerden haberdar olanlar sosyal medyada saşkınlıklarını dile getirdi. Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Güzide Duran ve Deniz Akkaya gibi birbirinden ünlü isimlerin birinci seçildiği Best Model Türkiye yarışmasında eleme heyecanı yaşanıyor.

Organizatör Erkan Özerman’ın koordinatörlüğünde gerçekleşen Best Model Türkiye 2021 yarışmasına katılmak için onlarca genç, elemelerin yapıldığı Sofitel Taksim Otel’e akın etti.

Söz konusu fotoğraflarda; kadın adaylar arkada ayakta, erkekleri ise sıkış sıkış halde yerde çömelmiş vaziyette görülüyor. Yarışmanın organizatörü Erkan Özerman da orada.

Bu sene yarışmaya erkekler daha fazla başvuruda bulundu. Best Model Türkiye 2021’e 79 kadın yarışmacı katılırken, 196 erkek yarışmacı da en iyi model seçilebilmek için hünerlerini sergileyecek.

Eleme görüntülerine ilişkin yorumlardan bazıları şöyle:

“Bu kadar genç ne hale düşürülmüş , gerçekten bu kadar değersiz mi bu insanlar?”

“İnsana yakışır bir organizasyon değil.”

“Sandalye mi bitti memlekette!”

”Size sandalye bile bulamayan bir organizasyona bel bağlamaya değmez.”

”Şu görüntülerden sonra Best Model olsan ne olmasan ne?”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.