Şeyma Subaşı Mısırlı sevgilisinden ayrıldı mı? - Haber 1Haber 1

Şeyma Subaşı Mısırlı sevgilisinden ayrıldı mı?

Son Güncelleme :

26 Haziran 2021 - 23:23

96 okunma
Şeyma Subaşı Mısırlı sevgilisinden ayrıldı mı?

İşte günün abidik gubidik haberi… Türkiye, bu sorunun cevabını öğrenmek istiyor… Şeyma Subaşı, Mısırlı zengin sevgilisinden ayrıldı mı?

Sosyal medyada ortaya atılan bir iddia, magazin severleri merak içinde bıraktı. Şeyma Subaşı’nın hayatını adım adım takip eden hayranları, şok bir iddia ile sarsıldı. İddiaya göre Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisinden de ayrılmıştı.

İşte merak edilen bu soru, yanıt buldu.

Türkiye’nin merakla takip ettiği Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından sevgilisiyle olan tüm fotoğraflarını kaldırdı. Bu gelişmenin ardından Şeyma Subaşı ile ilgili şimdi de çok önemli (!) başka bir sorunun cevabını merak ediliyor. Acaba Şeyma Subaşı neden ayrıldı?

Öyle ya, daha çok kısa bir süre öncesine kadar Subaşı, sevgilisiyle evleneceğini açıklamıştı. Peki ne oldu da Subaşı, deliler gibi aşığı olduğunu söylediği sevgilisiyle olan bütün fotoğraflarını Instagram hesabından sildi?

Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evlilik hazırlığı yapan Şeyma Subaşı, hamile olduğunu duyurduktan hemen sonra bebeğini kaybettiğinin haberini vermişti.

ŞOK, ŞOK, ŞOK! TATİLE ÇIKTI, TEKTAŞ YÜZÜNÜĞÜ PARMAĞINDAN ÇIKARDI

Ibiza tatiline çıkan Subaşı’nın yanında sevgilisinin olmaması ve evlilik teklifi aldığı tektaş yüzüğü takmaması Alsaloussi’yle ayrıldıkları iddialarını güçlendirdi. Şeyma Subaşı ise kendisi hakkında ” sevgilisinden ayrıldığı” lorumlarına çok kızdı, ‘Beni biraz bırakın. Bir şeye cevap vermek de konuşmak da zorunda değilim. İstersem eğer Instagram’dan kendim paylaşım yaparım ya da size söylerim.’ sözleriyle cevap verdi.

 

HAYATIMDA OLDUĞUNUZ İÇİN MEMNUNUM…

Sosyal medya hesabından Mohammed Alsaloussi ile olan tüm fotoğraflarını silen Subaşı, ayrılık iddialarını doğruladı.

Kızı Melisa’nın bir videosunu paylaşan Subaşı duygusal sözleriyle takipçilerine seslendi; ‘Beni merak eden sevgili arkadaşlarım… İçim kan ağladığı zaman da bile o her gün yüzümü güldürüyor. O benim güçlü olma sebebim. Ve ben gerçek arkadaşlarımı çok seviyorum. Hepiniz hayatımda olduğunuz için memnunum. Tıpkı Melisa’nın dediği gibi ‘Aman Tanrım! Bu gerçek olamaz!’

Şimdi tüm Türkiye’nin cevabını merak ettiği soru şu: Acun Ilıcalı’nın eski eşi Seyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisinden niçin ayrıldı? “Alsaloussi, milyarder değil, Mısır’da kimse onu tanımıyor” haberlerine inandığı için mi, beklediği parayı koparamadığı için mi, yoksa sıkıldığı için mi?

Çok merak edilen bu soruların cevabı önümüzdeki günlerde belli olacak…

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.