Acun Ilıcalı İngiltere'den takım satın alıyor! Ödeyeceği rakam ise... - Haber 1Haber 1

Acun Ilıcalı İngiltere’den takım satın alıyor! Ödeyeceği rakam ise…

Acun Ilıcalı İngiltere’den takım satın alıyor! Ödeyeceği rakam ise…
Son Güncelleme :

27 Ekim 2021 - 16:22

106 okunma

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın İngiltere’nin Hull City takımını satın almak için çalışmalara başladığı duyuruldu. 

Cumhuriyet’in haberine göre; medya patronu Acun Ilıcalı, İngiltere’den takım satın almak için çalışmalara başladı. Ilıcalı’nın Hull City’yi istediği iddia edilirken, takımın sahibi Mısırlı iş insanı Assem Allam ile büyük ölçüde anlaştığı belirtildi. Ilıcalı’nın Hull City için 30 milyon sterlin ödeyeceği aktarıldı.

Ilıcalı, “İngiltere’de ülkemizin bayrağını Hull City’nin başarısıyla dalgalandırmak istiyorum. Hull City’nin inşallah ileride hocasından, belli futbolcularına kadar Türklerden oluşmasını istiyorum. Hedefim dünyada ses getiren bir takım oluşturmak” ifadelerini kullanmıştı.

Hull City, İngiltere Championship’te mücadele ediyor. Takımın Premier Lig’e yükselmesi halinde 20 milyon sterlin civarında daha ödeme yapılacağı aktarıldı.

 

Hull City break ranks and call for Championship season to be voided | Championship | The Guardian

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.