Canlı yayında "siyasi cinayetler" kavgası... - Haber 1Haber 1

Canlı yayında “siyasi cinayetler” kavgası…

Canlı yayında “siyasi cinayetler” kavgası…

17 Ekim 2021 - 16:26

ABONE OL

Sözcü Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin ile Türkgün Gazetesi Ankara Temsilcisi Kadir Yıldız arasında canlı yayında sert tartışma yaşandı.

Sözcü Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin ile Türkgün Gazetesi Ankara Temsilcisi Kadir Yıldız arasında TV100 canlı yayınında sert tartışma yaşandı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, AKP’lilerin “tehdit” olarak değerlendirilen açıklamalarının ardından gündeme getirdiği “siyasi cinayetler” konusu konuşulurken Gazeteci-Yazar Aytunç Erkin, Ankara, Çubuk’ta yaşanan Kılıçdaroğlu’na yönelik linç girişimini hatırlattı. Erkin’in hatırlatması üzerine stüdyoda tansiyon yükseldi.

 Türkgün Gazetesi Ankara Temsilcisi Kadir Yıldız, Aytunç Erkin’e linç girişiminin “plansız” olduğunu iddiasını yöneltti. Erkin’in iddianameden örnekler vermesi üzerine ise Yıldız linç girişimini kabul ettiğini belirtti. Erkin de bu kez Yıldız’a “Siz linç girişiminde bulunanları tanıyor musunuz?” diye sordu. Stüdyo, sert tartışmalara sahne oldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.