Kanunsuz Topraklar'da flaş değişim... Çekimlere ara verildi - Haber 1Haber 1

Kanunsuz Topraklar’da flaş değişim… Çekimlere ara verildi

Kanunsuz Topraklar’da flaş değişim… Çekimlere ara verildi

08 Kasım 2021 - 17:05

ABONE OL

Uğur Güneş ile Esra Bilgiç’in başrollerini paylaştığı FOX’un sevilen dizisi Kanunsuz Topraklar’ın ikinci yönetmeni değişti. Yeni görevi ise Serhan Şahin üstlendi.

1939 yılının Türkiye’sini anlatan dizi FOX’un sevilen yapımlarından biri oldu, ancak dizinin setinde büyük değişimler yaşanıyor. İlk günden itibaren dizinin ortaya çıkmasında kilit bir rolü bulunan dizinin Kurucu Yönetmeni Faruk Teber ekibe veda etmişti.

Televizyon Gazetesi’nin haberinde, 6. bölümden sonra ekipten ayrılan Teber gibi, ikinci yönetmen Yasin Uslu’nun da ayrıldığı ortaya çıktı. Dizinin yeni yönetmeni olarak Cevdet Mercan ismi netleşti. İkinci yönetmen olarak da Serhan Şahin’e görev verildi.

Zalim İstanbul ve Şeref Sözü dizileri ile geçen sezon dikkat çeken yeni yönetmen Cevdet Mercan, bazı değişiklikler yapacak. Bu değişiklikler nedeniyle de çekimlere ara verildi.

4 gün oyuncular ve ekip izinli ve çekimlere ara verildiği için de bu hafta Kanunsuz Topraklar dizisi yayınlanmayacak. Dizinin 7. bölümü 17 Kasım Çarşamba akşamı yine Fox TV’de olacak.

Yeni yönetmen ile birlikte dizide nelerin değişeceğini de merakla bekleniyor.

Kanunsuz Topraklar bitti mi? Fox TV'den flaş açıklama... - HaberMotto

Dizinin konusu:

Kanunsuz Topraklar dönem dizisinde; 1939 yılında kömür şehri Zonguldak’ta bir kasabada madenci Davut (Uğur Güneş), kardeşleri ve ana-babasıyla mütevazı bir hayat sürmektedir. Madenin sahibi Paşazade Malik Bey (Murat Daltaban)adında zengin bir adamdır. Yağmurun çok yağdığı bir gün uyarıları dikkate almayan Malik bey yüzünden beklenen olur ve maden çöker. Davut, bu düzene karşı sesini yükseltmeye karar verir. Malik Bey’in de Davut için hiç beklenmeyen bir teklifi vardır.

Malik bey’in kızı Gülfem (Esra Bilgiç) hayatın gerçeklerinden uzak, korunarak büyütülmüştür. Gülfem; ele avuca gelmez, söz dinlemez, hatta kaba-saba bir adam olarak gördüğü Davut’a zamanla içten içe hayranlık duymaya başlar. Malik bey ise kızı Gülfem’i, Ali Gelik (Necip Memili) adında zengin bir maden patronuyla evlendirmeyi düşünmektedir. Maden işçilerinin kurulu düzene isyanını anlatan bir hikayedir; “Kanunsuz Topraklar”…

 

Kanunsuz Topraklar nerede çekildi? Kanunsuz Topraklar Zonguldak'ta nerede çekiliyor? - Magazin Haberleri

Kanunsuz Topraklar oyuncuları kimler?

Uğur Güneş : Davut

Esra Bilgiç : Gülfem

İlker Aksum : Mehmet

Necip Memili : Ali Gedik

Ali Erkazan : Tahir

Murat Daltaban : Malik

Kaan Taşaner : Avukat Yavuz

Eylül Su Sapan : Behice

Serdem Paçal : Fikriye

Doğaç Yıldız : Cemal

Onur Kaya : Eyüp

Ezgi Çelik : Asude

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.