'Kirli bir oyun sahneleniyor, adalet önünde hesap verecekler' - Haber 1Haber 1

‘Kirli bir oyun sahneleniyor, adalet önünde hesap verecekler’

‘Kirli bir oyun sahneleniyor, adalet önünde hesap verecekler’

21 Mayıs 2021 - 23:04

ABONE OL

AA muhabirinin Mustafa Varank ve Bekir Pakdemirli’ye yönelttiği Süleyman Soylu ile ilgili soru sosyal medyada yoğun tartışmalara neden olurken, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun Twitter’daki hesabından bir açıklama yaptı.  getirdi.

Altun, “Yeni bir oyun sahneleniyor. Kumpasın içinde yer alanların adalet önünde hesap vermesi için çalışacağız” dedi.

Süleyman Soylu’nun Sedat Peker ile olan tartışması, siyasi tansiyonu yükseltirken bu akşam saatlerinde AA muhabiri Musab Turan tarafından Soylu ile ilgili yönelttiği şok soru, tartışmaları alevlendirdi.  Turan’ın, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi zor anlar yaşatan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili sorusuna bir yanıt da CİMER Başkanı Fahrettin Altun’dan geldi.

Altun, AA muhabirinin sorusu ile ilgili  “kirli oyun” değerlendirmesinde bulundu.

Altun, şu açıklamalarda bulundu.

Yeni bir oyun sahneleniyor. Kirli bir oyun bu. Bir o kadar da ucuz. Adice bir kumpas. Bu kumpasın içinde yer alan tüm iç ve dış unsurların adalet önünde hesap vermesi için çalışacağız. Türkiye, o eski Türkiye değil artık!”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.